DSG SANITACIJA

će Vam pružiti najbolje trajno rešenje u borbi protiv neželjenih stanovnika. Ne dozvolite da Vam to stvara problem!

POZOVITE NAS

O NAMA

DSG Sanitacija je osnovana kao porodična firma 2017. godine, da bude globalni lider u kontroli štetočina. Trudimo se da predanim radom zadobijemo  poverenje klijenata, nudeći im najbolja i najsavremenija rešenja iz oblasti kontrole štetočina i dezinfekcije. U srcu DSG Sanitacije su naši ljudi i naše zajedničke vrednosti. Mi smo strastveni u onome što radimo i uživamo da delimo svoje znanje kako bismo pomogli drugima.

Nudeći izvrsnu uslugu gradimo duge odnose zasnovane na poverenju i poštovanju. Neprekidno nastojimo da poboljšamo svoju ponudu, kako bi našim klijentima pružili najbolju uslugu I postigli konkurentsku prednost na tržištu. Ponosni smo što smo moderna kompanija za suzbijanje štetočina koja nudi moderna rešenja za savremeno društvo. Naša definicija modernog je u našem pristupu i načinu na koji obavljamo posao. Radimo na prevenciji, koristeći svoje dubinsko znanje i iskustvo, kako bismo smanjili rizik od pojave problema.

Prihvatamo novu tehnologiju koja nam omogućava da kupcima ponudimo efikasniju uslugu i uslugu koja je ekološki prihvatljiva. Takođe težimo održivim rešenjima kako bi naši kupci bili sigurni da ono što pružamo ima za cilj trajanje.

OSNOVNI PODACI O FIRMI

DSG SANITACIJA DOO
ĆIRILA I METODIJA 76
Puni naziv: DSG SANITACIJA DOO NOVI SAD
Skraćeni naziv: DSG SANITACIJA DOO
Adresa: ĆIRILA I METODIJA 76
Pošta i mesto: 21000 Novi Sad
Region: Južno-Bački
Matični broj: 21295477
Poreski br.: 110088788

Tekući račun:

 

 

 

160-0000000480508-69
Banca Intesa a.d. Beograd

1 + 14 =

Tu smo da Vam pružimo korisne savete i kvalitetne usluge. Ukoliko imate bilo koje pitanje, budite slobodni  i obratite nam se putem kontakt forme.